Pendaftaran Diploma Pendidikan Awal Kanak-Kanak Di Sabah

Pendaftaran Diploma Pendidikan Awal Kanak-Kanak Di Sabah. Sejak keputusan peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) dan Sijil Tinggi Pendidikan Malaysia (STPM) dikeluarkan, pihak Kolej Cosmopoint Kota Kinabalu telah menerima banyak pertanyaan (enquiry) daripada orang ramai mengenai kursus Diploma Pendidikan Awal Kanak-kanak atau Early Childhood Education.

Pengambilan pelajar kursus Diploma Pendidikan Awal Kanak-Kanak di Sabah

Untuk maklumat orang awam terutamanya di Sabah, kursus Diploma atau Ijazah Pendidikan Awal Kanak-kanak atau Early Childhood Education degree programs belum ditawarkan di Cosmopoint Sabah buat masa ini. Kursus ini hanya ada ditawarkan di kampus induk Cosmopoint Group iaitu di Kuala Lumpur Metropolitan University (KLMU) yang terletak di Jalan Raja Laut di Kuala Lumpur.

Jika anda berminat untuk mengikuti kursus Diploma Pendidikan Awal Kanak-Kanak kami bersedia membantu anda menguruskan proses kemasukan anda untuk mengikuti kursus tersebut di kampus induk kami di Kuala Lumpur.

Pendaftaran untuk program ini boleh dibuat di Kolej Antarabangsa Cosmopoint Kota Kinabalu dan tiket penerbangan untuk pergi ke Kuala Lumpur akan ditanggung oleh pihak KLMU. Asrama juga akan disediakan bagi mereka yang memerlukannya.

Jika anda ingin mendapakan maklumat lanjut anda boleh menghantar  WHATSAPP - 016-844 5143. Pihak kami akan menghubungi anda selepas itu.

Pendaftaran Online Click >>> REGISTER ONLINE